Trieslovina získaná z francúzskeho dreva „Marrain" (francúzske dubové srdce) vystavovaného vypaľovaniu s teplotným profilu typu M (stredný), vďaka čomu dodáva elegantné aromatické, neprevažujúce tóny typické pre vína rafinované v bariku.Ideálna na prípravu vín pred ich preliatím do drevených nádob. Je známkou kvality dokonca i pri rafinovaní význačných červených vín, u ktorých umocňuje príjemné a pretrvávajúce čuchové tóny. Podporuje redoxnú vyváženosť, ochraňuje farbu vína pred oxidáciou a blokuje pôsobenie voľných radikálov.
Pre personalizáciu obsahu a vyhodnocovanie používame cookies tretích strán, vďaka tomu pre vás dokážeme na webe aj mimo neho zobrazovať relevantnejšie ponuky našich produktov.
Zber týchto dát nezapneme, pokiaľ nám k tomu nedáte súhlas.
Detailné nastavenia
Táto webová stránka využíva cookies na zlepšenie prehliadania webu a poskytovania ďalších funkcií.
Tieto údaje nebudú použité na identifikáciu alebo kontaktovanie.
Táto webová stránka využíva cookies tretích strán, pozri podrobnosti v politike ochrany osobných údajov.
Táto webová stránka využíva sledovacie cookies, pozri podrobnosti v politike ochrany osobných údajov.
Ak sa chcete dozvedieť viac o tom, ako tento web používa cookies a localStorage, prečítajte si naše ZÁSADY OCHRANY OSOBNÝCH ÚDAJOV
Kliknutím na tlačidlo Súhlasím dávate súhlas tejto webovej stránke uložiť malé kúsky dát na Vašom zariadení.
Kliknutím na tlačidlo Nesúhlasím popriete svoj súhlas s ukladaním cookies a dát localStorage pre túto webovú stránku, prípadne zmažete už uložené súbory cookie (niektoré časti webu môžu prestať fungovať správne).