POUŽITIE : Pri červených a ružových vínach: kde redukuje horké a adstringentnéznaky, zväčšuje objem v ústach, zabezpečuje dlhšiu životnosť vín a zachováva jeho chromatické vlastnosti. Jeho číriaca aktivita exaltuje ovocnú arómu a je schopná kontrastovať redukčné znaky. Nedávne štúdie okrem iného demonštrovali účinnosť redukcie kvercetínu aglykónu. DÁVKOVANIE A SPÔSOB POUŽITIA : Dispergovať produkt CYTO FINE v objeme rovnajúcom sa jeho 10-násobku,lepšie ak je vlažná. Počkať aspoň 30 minút, lepšie niekoľko hodín, opätovne premiešať roztok pred jeho pridaním do ošetrovanej masy, aby sa dosiahla lepšia homogenizácia. Dávky:10 - 40 g/hl (63 g/hl je max. dávka pre červené vína podľa Nariadenia EÚ 934/2019) ZLOŽENIE :Proteínové extrakty z kvasiniek (EPL) rafinované, chitosan z Aspergillus niger,organické kyseliny.
Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.
Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.
Kód |
Dostupnosť |
Cena |
A176E09K0100 |
Nedostupné
|
5,54 €
s DPH
|