EVERZYM AROM Granulovaný pektolytický enzým so sekundárnou aktivitou ß-glykozidázy užitočný pri využití celého aromatického potenciálu, ktorý hrozno môže preniesť do vína. Odporúča sa aplikovať po fermentácii, keď je obsah cukru <5 g/l, s ohľadom na jeho inhibičnú silu k enzýmu. Granulovaná forma robí enzým v priebehu času stabilnejším. POUŽITIE PRI: vinifikácii bieleho hrozna – extrakcii aróm – objavení prekurzorov VÝHODY: jednoduché použitie – organoleptické zlepšenie –možnosť procesného riadenia
Pre personalizáciu obsahu a vyhodnocovanie používame cookies tretích strán, vďaka tomu pre vás dokážeme na webe aj mimo neho zobrazovať relevantnejšie ponuky našich produktov.
Zber týchto dát nezapneme, pokiaľ nám k tomu nedáte súhlas.
Detailné nastavenia
Táto webová stránka využíva cookies na zlepšenie prehliadania webu a poskytovania ďalších funkcií.
Tieto údaje nebudú použité na identifikáciu alebo kontaktovanie.
Táto webová stránka využíva cookies tretích strán, pozri podrobnosti v politike ochrany osobných údajov.
Táto webová stránka využíva sledovacie cookies, pozri podrobnosti v politike ochrany osobných údajov.
Ak sa chcete dozvedieť viac o tom, ako tento web používa cookies a localStorage, prečítajte si naše ZÁSADY OCHRANY OSOBNÝCH ÚDAJOV
Kliknutím na tlačidlo Súhlasím dávate súhlas tejto webovej stránke uložiť malé kúsky dát na Vašom zariadení.
Kliknutím na tlačidlo Nesúhlasím popriete svoj súhlas s ukladaním cookies a dát localStorage pre túto webovú stránku, prípadne zmažete už uložené súbory cookie (niektoré časti webu môžu prestať fungovať správne).