Možnosti platby online
EVERZYM AROM Granulovaný pektolytický enzým so sekundárnou aktivitou ß-glykozidázy užitočný pri využití celého aromatického potenciálu, ktorý hrozno môže preniesť do vína. Odporúča sa aplikovať po fermentácii, keď je obsah cukru <5 g/l, s ohľadom na jeho inhibičnú silu k enzýmu. Granulovaná forma robí enzým v priebehu času stabilnejším. POUŽITIE PRI: vinifikácii bieleho hrozna – extrakcii aróm – objavení prekurzorov VÝHODY: jednoduché použitie – organoleptické zlepšenie –možnosť procesného riadenia
https://www.ever.it/wp-content/uploads/everzym-arom-05-250822-1.pdf
Momentálne tu nie sú žiadne hodnotenia.
Buďte prvý, kto napíše hodnotenie na tento produkt.
Kód | Dostupnosť | Cena |
---|---|---|
EVEARO#001 | Skladom | 4,560 € s DPH |
Sklad | Kód | Počet mj na sklade |
---|---|---|
01 | EVEARO#001 | 0 ks |
03 | EVEARO#001 | 0 ks |