EVERZYM B

Bio enzým na zlepšenie čírenia a extrakcie

Technický popis

EVERZYM B je bio pektolytický enzým určený na zlepšenie čírenia muštov a vín, podporu extrakcie aróm a farebných látok z hroznových šupiek. Ideálny pre biele a ružové vína v bio kvalite, kde zvyšuje výťažnosť a čírosť bez ovplyvnenia arómy.

Použitie a dávkovanie

1–3 g/hl. Rozmiešať vo vode, aplikovať do muštu alebo vína, miešať a nechať pôsobiť 2–12 hodín podľa teploty a zákalu.

Výhody

  • Certifikácia pre bio vína
  • Zlepšenie čírosti a aromatickej extrakcie
  • Rýchlejšia sedimentácia kalov

Upozornenia

Nepoužívať pri teplotách pod 10 °C. Skladovať na suchom a chladnom mieste.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptak.cz
Kvalitnyeshop Logo

Tento eshop vznikol na základe spolupráce s Kvalitnyeshop.sk.