ev everzym arom 10g
Kód: 2446Podrobný popis
EVERZYM AROM Granulovaný pektolytický enzým so sekundárnou aktivitou ß-glykozidázy užitočný pri využití celého aromatického potenciálu, ktorý hrozno môže preniesť do vína. Odporúča sa aplikovať po fermentácii, keď je obsah cukru <5 g/l, s ohľadom na jeho inhibičnú silu k enzýmu. Granulovaná forma robí enzým v priebehu času stabilnejším. POUŽITIE PRI: vinifikácii bieleho hrozna – extrakcii aróm – objavení prekurzorov VÝHODY: jednoduché použitie – organoleptické zlepšenie –možnosť procesného riadenia
https://www.ever.it/wp-content/uploads/everzym-arom-05-250822-1.pdf
Dodatočné parametre
Kategória: | Enzýmy |
---|---|
Hmotnosť: | 0.01 kg |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár